Gnomit is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat zich toelegt op het maken van maatwerkoplossingen voor klanten. Zo hebben wij projecten gedaan voor grote bedrijven als ABB, Exxon Mobil, Borealis, Trinseo, Dow, … maar ook voor kleinere bedrijven.

Deze oplossingen gaan van kantoorautomatisatie, mobile devices tot koppeling met IoT toestellen. Door deze maatwerkoplossingen komen we in aanraking met allerhande uitdagingen en technologieën.

Stageopdracht 1 – Ontwikkeling

Onze toepassing Scrada waarbij klanten hun dagontvangsten en kasboek digitaal kunnen bijhouden en dat gebaseerd is op blockchain technologie communiceert met allerhande systemen. Onze systemen draaien hoofdzakelijk op .NET core technologie. Om onze klanten nog beter te ondersteunen zou in deze stageopdracht de betalingsgegevens uit bijvoorbeeld (Mollie, Payconiq, …) moeten geraadpleegd worden en geïntegreerd in Scrada. Dit betreft hoofdzakelijk een backend opdracht met communicatie met externe providers.

Stageopdracht 2 – Ontwikkeling

Via onze toepassing Scrada kunnen klanten hun dagontvangsten en kasboek digitaal bijhouden conform de Belgische wetgeving. De look en feed van frontend verandert voortdurend. Heb je zin om de uitdaging aan te gaan om 1 van onze modules binnen Scrada een nieuwe look en feel te geven en dit ook uit te werken in Angular dan is deze opdracht geknipt voor u.

Stageopdracht 3 – Marketing

Als startup zijn we nog volop onze marketing strategie aan het uitbouwen voor onze toepassing Scrada waarbij klanten hun dagontvangsten en kasboek digitaal kunnen bijhouden conform de Belgische wetgeving. Heb je zin om ons te helpen om deze strategie uit te werken en ook in de praktijk om te zetten. Contacteer ons dan.

Interesse

Stuur jouw CV en motivatie naar jobs@gnomit.be